• Tämä tapahtuma on mennyt.

Barbora Xun konsertti

| 2€ - 4€

Barbora on muusikko, joka keskittyy aasialaiseen ja eurooppalaiseen musiikkiin. Hän soittaa pääasiassa kiinalaisia näppäilysoittimia, jotka ovat sukua kanteleelle. Barbora yhdistelee musiikissaan kansanlauluja ja -runoutta improvisatorisesti sekä modernein vaikuttein. Hän myös sovittaa yhden maan kansanlauluja eri kulttuurin soittimille, esimerkiksi vanhoja suomalaisia kehtolauluja kiinalaiselle kanteleelle. Barbora tekee tutkimusta Itä-Aasian kulttuureista keskittyen Kiinaan ja erään taiwanilaisen alkuperäisheimon musiikin kehitykseen. Hän asuu Suomessa ja tekee musiikkia Kantelettaren teksteihin. Kansanmusiikin lisäksi Barbora kirjoittaa omaa musiikkia pianolle ja monille muille soittimille ja lauluäänelle. Hänen musiikissa on kansainvälinen luonne, sillä hän on matkustanut paljon ja esiintynyt useimmissa Euroopan valtioissa sekä Itä-Aasiassa. Tällä hetkellä Barboralla on paljon asiakkaita. Hän on Suomessa yksi ainoista Kiinan kulttuurin ja kielen osaajista, ja hän käyttää ainutlaatuista taitokokoelmaansa tarjotakseen rentoja kulttuurintuntemuskursseja, musiikkiesityksiä kiinalaisilla ja suomalaisilla perinnesoittimilla, kiinalaisia teeseremonioita (joihin kuuluu myös meditaatiota) sekä Kiinan kielen kursseja sekä paljon muuta.

Äänityksiä ja lisää tietoa tämän hetkisistä projekteista löytyy osoitteesta www.barboraxu.com

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: