• Tämä tapahtuma on mennyt.

Sibbe Atrium Live: Lau Nau

| 15€

Lau Nau eli Laura Naukkarinen on yksi kotimaisen musiikkikentän omintakeisimpia nimiä. Lau Naun musiikissa soi elokuvallisuus, kokeellisuus, folkmusiikin perinteet, elektroniikka sekä kaikuja modernista taide- ja kamarimusiikista. Luovaa prosessia ruokkii alituisesti genrerajojen rikkominen ja uteliaisuus uutta kohtaan. Tällä hetkellä Lau Naun pääsoitin on modulaarinen syntetisaattori, jota hän yhdistää perinteisiin ja klassisiin soittimiin, lauluääneen sekä kenttänauhoituksiin.

Laura Naukkarinen on ollut Jussi-, Teosto-, Emma- ja Femma-ehdokas, sekä voittanut Femma-pääpalkinnon. Albumien lisäksi Lau Nau säveltää ja tuottaa musiikkia elokuviin, teatteriin ja tanssiteoksiin sekä tekee ääni-installaatioita, säestää mykkäelokuvia ja keikkailee usealla mantereella. Lau Naun musiikkia kuultiin mm. tänä vuonna ensi-iltaan tulleessa Miia Tervon Aurora-elokuvassa. Laura on käynyt puhumassa elokuvamusiikin säveltämisestä mm. Colorado Collegessa että Moscow Film Schoolissa.

Lau Naun viides albumi Poseidon julkaistiin 2017 Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa ja Japanissa. Poseidon on kokoelma lauluja, jotka häilyvät kamariorkesterifolkin sekä kokeellisen popin rajamailla omassa valoisan melankolisessa maailmassaan. Levy on tehty yhdessä Pekko Käpin, Helena Espvallin, Matti Byen, Antti Tolvin ja Samuli Kosmisen kanssa, joista jälkimmäinen on mukana myös levyn osatuottajana.

Liput 15 euroa, ennakkoliput (max 3 kpl/asiakas) museon lippukassalta

Säävaraus, sateella konsertti siirretään museon sisätiloihin.

Päivämäärä:
29.8