• Tämä tapahtuma on mennyt.

Sibbe Atrium Live: Marja Ahti

| 15€

Marja Ahti on Turussa toimiva muusikko ja säveltäjä, joka työskentelee kenttä-äänitysten ja muun akustisen äänimateriaalin kanssa yhdistettynä synteettiseen ja elektroniseen ääneen, etsiäkseen tiloja ja tilanteita, jossa äänet alkavat keskustella keskenään, peilautua, sulautua ja muuntautua. Hän tekee musiikkia, joka perustuu hitaasti mutatoituviin tekstuureihin ja harmonioihin, jotka etenevät assosiatiivisesti ja narratiivisesti unenkaltaisella logiikalla, joka usein yhdistää mahdottomia tiloja ja tapahtumia.

Ahti on ollut aktiivinen Suomen kokeellisen musiikin kentällä yli kymmenen vuotta eri yhtyeissä. Hän tekee tällä hetkellä musiikkia soolona ja Ahti & Ahti -duossa. Ahti perustajajäsen Himera -työryhmässä, joka järjestää kokeellisen musiikin konsertteja Turussa. Maaliskuussa sveitsiläinen levy-yhtiö Hallow Ground julkaisi Ahdin debyyttilevynsä omalla nimellä, Vegetal Negatives.

Päivämäärä:
8.8