Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Events List Navigation

06/2019

15€

Sibbe Atrium Live: Jaakko Salonen

27.6 @ 20:00 - 21:30

Jaakko Salonen on turkulainen, parhaiten Jaakko Aukustina tunnettu muusikko, laulaja ja säveltäjä. Hänen omaa sävellystyötään ja tuotantoaan leimaa vahva kokemuksellisuus ja fyysisyys: rytmit ja harmonia ovat suuria, kirkkaita ja selkeitä, ja kaikkea musiikkia lähestytään aina pakahduttava tunne edellä. Atrium Live -konsertissa palapelimainen ja mosaiikkinen sampleihin ja looppeihin perustuva äänikuva yhdistelee osia monen vuoden sävellystyöstä, irroittaen ne perinteisistä kappalemuodoista ja  konventioista; melodiat ja pulssi sulavat toisiinsa kiinni, kun alku- ja loppupisteet hämärtyvät.

Find out more »

07/2019

10€

Sibeliuksen pianomusiikkia

23.7 @ 14:00 - 15:30

Brittiläinen pianisti Joseph Tong on konsertoimassa Suomessa muutaman vuoden tauon jälkeen. Tänä kesänä hän esiintyy Korppoossa ja Turussa. Joseph Tong on menestynyt pianisti ja kysytty pedagogi, hän on perehtynyt erityisesti mm. Jean Sibeliuksen pianoteoksiin. Sibelius-museon konsertissa kuullaan Sibeliuksen Florestan, JS 82 (1889), Largo, A-duuri, JS 117 (1888), Kuusi kappaletta pianolle, Op. 94 (1919) ja 10 kappaletta pianolle, Op. 58 (1909).  

Find out more »

08/2019

10€

Konsertti: Tribuutti Milford Gravesille

4.8 @ 14:00 - 15:30

Lyömäsoittaja Simo Laihosen soolokonsertissa kuullaan elokuun alussa tribuutti muusikko, tutkija Milford Gravesille. Amerikkalainen Graves on aikamme keskeisimpiä jazz-rumpaleita. Laihonen on opiskellut Gravesin ohjauksessa.  

Find out more »
15€

Sibbe Atrium Live: Marja Ahti

8.8 @ 20:00 - 21:30

Marja Ahti on Turussa toimiva muusikko ja säveltäjä, joka työskentelee kenttä-äänitysten ja muun akustisen äänimateriaalin kanssa yhdistettynä synteettiseen ja elektroniseen ääneen, etsiäkseen tiloja ja tilanteita, jossa äänet alkavat keskustella keskenään, peilautua, sulautua ja muuntautua. Hän tekee musiikkia, joka perustuu hitaasti mutatoituviin tekstuureihin ja harmonioihin, jotka etenevät assosiatiivisesti ja narratiivisesti unenkaltaisella logiikalla, joka usein yhdistää mahdottomia tiloja ja tapahtumia. Ahti on ollut aktiivinen Suomen kokeellisen musiikin kentällä yli kymmenen vuotta eri yhtyeissä. Hän tekee tällä hetkellä musiikkia soolona ja Ahti &…

Find out more »
15€

Sibbe Atrium Live: Lau Nau

29.8 @ 20:00 - 21:30

Lau Nau eli Laura Naukkarinen on yksi kotimaisen musiikkikentän omintakeisimpia nimiä. Lau Naun musiikissa soi elokuvallisuus, kokeellisuus, folkmusiikin perinteet, elektroniikka sekä kaikuja modernista taide- ja kamarimusiikista. Luovaa prosessia ruokkii alituisesti genrerajojen rikkominen ja uteliaisuus uutta kohtaan. Tällä hetkellä Lau Naun pääsoitin on modulaarinen syntetisaattori, jota hän yhdistää perinteisiin ja klassisiin soittimiin, lauluääneen sekä kenttänauhoituksiin. Laura Naukkarinen on ollut Jussi-, Teosto-, Emma- ja Femma-ehdokas, sekä voittanut Femma-pääpalkinnon. Albumien lisäksi Lau Nau säveltää ja tuottaa musiikkia elokuviin, teatteriin ja tanssiteoksiin sekä tekee…

Find out more »
+ Vie tapahtumat